Wszystko o MFo
Admin więc uwazaj xD
my wam pomozemy
Żółty Smok
Gdzie znależć Burmistrza ??
Admin więc uwazaj xD
Lepiej pogadać z babką bo ona zleci misję odnalezienia tego szczeniaka i zabicia minosa... Burmistrz pojawia się dopiero po pokonaniu minosa i odnalezieniu szczeniaka... wtedy podziękuje i da ci pozwolenie na dojście do drzewa Urkaden
Lepiej nic nie wrzucać to naciąganie ja wrzuciłem 5 mln i nic ( kasę łatwo zarabiam i tak ^_-)
pogadać z duszkiem...
Duszek nr 1 odpowiedz: Człowiek
Duszek nr 2 odpowiedź: Ogień
potem idziesz na polanę kwiata paproci i próbujesz ten kwiat zerwać... on wtedy ci wyskoczy i walczysz...
aha po lewej stronie jest ten drzewiec a po 2 stronie jest Grizzly
Ostatnio edytowany przez Gotan (2008-07-24 08:13:18)
wielke dzienki a mam pytanie czy mozesz mi zrobic staty na ranq na 90lvl????
Ja się znam na statach jak dziewczyna na samochodzie więc ja odpadam...
Dain..... "10 000 G" - W lochach znajdziesz Pierścień Pomyślności.
"100 000 G" - W lochach znajdziesz Pierścień Pomyślności i w skrzyni w Tajnym Tunelu Folhord będziesz miał więcej ekwipunku z księżycowego setu.
"1 000 000 G" - W lochach znajdziesz Pierścień Pomyślności i w skrzyni w Tajnym Tunelu Folhord będziesz miał jeszcze więcej ekwipunku z księżycowego setu.
Jak otworzyć Tajny Tunel w Karczmie Folhord?
Bierzemy noclegi aż pokaże się Nieznajomy, który da nam kartkę którą będziemy mogli odczytać przed lustrem. Podchodzimy do szafy i odsuwamy ją. Teraz żeby otworzyć tunel musimy jechać do Scythe i iść do Warsztatu Grothora i kupić tam łom za 500.000 G. Z łomem otworzymy przejście i tam będzie skrzynka. Klucz do niej jest chyba w lesie cieni. Poprzez tunel możemy także dostać się do Strażnika Portu.
Lolz? nawet nie wiedziałem myślałem, że od razu coś się będzie dziać
Teraz ja mam pytanie Jak to jest z areną?? gdy np pokonam 9 bossa i zrezygnuję przed 10 to zacznę od 10 bossa czy od 1??